In een mum van tijd wordt midden in een azc een circusterrein opgebouwd waar o.a. een circus workshop en een circusvoorstelling worden gespeeld. Samen met asielkinderen tovert het Wolkentheater voor even de realiteit van hun azc om in een vrolijke ontmoetingsplek! De speellijst en bijbehorende data zijn op de website van het Wolkentheater terug te vinden. 

Stichting Wolkentheater speelt met passie, betrokkenheid en overtuiging theatervoorstellingen voor vluchtelingenkinderen. De vrolijke en toegankelijke optredens zijn bedoeld om kinderen met een veelbewogen en traumatisch verleden uit de beslommeringen van alledag te halen, hun fantasie te prikkelen en ze weer kind te laten zijn. De projecten van het Wolkentheater zijn toegankelijk voor kinderen uit alle windstreken, doordat er wordt gespeeld en gecommuniceerd door middel van beweging, gebaar en muziek. De stichting werd op Valentijnsdag 1993 opgericht door een aantal naar Nederland gevluchte kunstenaars afkomstig uit verschillende delen van het (toen brandende) voormalige Joegoslavië. Vandaag de dag bestaat het Wolkentheater uit een groep van theaterdocenten, acteurs, poppenspelers, clowns, musici en andere gedreven mensen uit de theaterwereld.

Stichting Wolkentheater wordt niet structureel gesubsidieerd door de overheid en is afhankelijk van donaties en giften. U kunt het WOLKENTHEATER steunen via Wolkentheater

Met: Arno Huibers & Paul van der Heijden, Judith Bruynzeels, Kristien Rosalie Sonnevijlle

Productie: Adrijan Siniša Rakić & Tobias Verhagen
Actualiteiten: facebook

 

  • diverse kindertekeningen
  • meisje wordt geschminckt
Meer nieuws