Werken bij het COA

Bij het COA vangen we al 25 jaar asielzoekers op in opvangcentra. We bieden hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Daar kun jij ook aan bijdragen. Bij het COA werk je in teams samen met collega’s uit diverse disciplines aan de opvang van asielzoekers met allerlei culturen en achtergronden. Geen dag is hetzelfde.

Wist je dat we volgens Indeed in de top-10 staan van best gewaardeerde werkgevers van 2018? De jury: "Het COA is een werkgever met een prettige bedrijfscultuur en een goede balans tussen werk en privé, met een maatschappelijk tintje."

Snel naar vacatures via Start People
Snel naar vacatures via het COA

Draag je steentje bij

Iedere dag staan we klaar voor de bewoners van onze opvanglocaties door heel Nederland. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om het verschil te maken. Wat je rol ook is; bij het COA ben je onmisbaar. Je werkt samen met zeer betrokken en gedreven collega’s en dat zorgt voor een prettige werksfeer.

Het COA als werkgever

Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en inspelen op kansen zit in onze genen. Met een veelzijdig en afwisselend takenpakket vragen wij veel zelfstandigheid van onze medewerkers. Daar staat tegenover dat wij je volop de ruimte en begeleiding bieden om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien naar een andere functie.

We streven naar duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand. Daarom maken we optimaal gebruik van de diverse talenten en vermogens op de arbeidsmarkt. Voor jouw werk krijg je een prima salaris, eerlijke vergoedingen, ontwikkelmogelijkheden en een goed pensioen.

Aan de slag bij het COA

Ben jij niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen? Sta je bovendien stevig in je schoenen én werk je graag in een omgeving waar je een directe bijdrage levert aan de maatschappij? Dan is werken bij het COA wat voor jou. Bekijk onze vacatures en laat zien wat jij kan!

We verwelkomen je graag als nieuwe collega. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, een vacature of heb je een andere vraag? Neem dan contact op via recruitment@coa.nl.

Vacatures via Start People

Voor het vervullen van vacatures op de locaties van het COA werken wij samen met uitzendbureau Start People. Bekijk hier alle vacatures én lees meer over de functies woonbegeleider en medewerker amv.

Bekijk alle vacatures bij Start People
Lees meer over de functie woonbegeleider bij het COA
Lees meer over de functie medewerker amv bij het COA

Vacatures via het COA 

Functie Uren Standplaats
Vastgoedregisseur (Vastgoedontwikkelaar) 36 Den Haag (Centraal Bureau)
Beeld: Titel: 
Korte documentaire 'Wij zijn het COA'

Onze vrijwilligers zetten zich in voor asielzoekers. Van activiteiten op het gebied van scholing en recreatie tot het wegwijs maken in de nieuwe omgeving: ze maken het verblijf van bewoners aangenamer. Hun inzet is onmisbaar en daar zijn wij ze dankbaar voor.

Veelzijdig en uitdagend

Vrijwilligers bij het COA maken kennis met verschillende culturen en werken met zowel laag- als hoogopgeleiden, jong en oud. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken op een asielzoekerscentrum veelzijdig en uitdagend.

Het COA werkt graag samen met stagiairs op mbo-, hbo- en wo- niveau.

Stage lopen bij het COA

Stage lopen bij het COA kan in de vorm van een langere stage in het tweede of derde studiejaar of een van te voren geformuleerde opdracht zoals een onderzoek of afstudeeropdracht. Voor mbo-stages moet het COA een erkend leerbedrijf zijn voor de betreffende leerrichting. Deze erkenning is voor een aantal locaties afgegeven door SBB.

Lees meer over: