Wob-publicaties

In de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) is vastgelegd dat burgers aan bestuursorganen schriftelijke documentatie kunnen opvragen over bestuurlijke aangelegenheden. Op deze pagina publiceren we de Wob-verzoeken die wij ontvangen en onze besluiten daarover.

 

Wob- verzoek Argos iz Vietnamese alleenstaande minderjarige vluchtelingen (amv)

Wob-verzoek names de redactie van Argos om inzage bestuurlijke informatie met betrekking tot Vietnamese minderjarige vluchtelingen dd 22 juni 2018. 

De gepubliceerde bestanden omvatten het originele verzoek, het besluit en de geleverde informatie. 

Wob-verzoek iz locatie Dronten

Wob-verzoek dd 22 mei 2015 inzake locatie Dronten. Dit verzoek is in behandeling genomen. Eventuele informatie die in het kader van dit verzoek openbaar wordt gemaak, wordt ook hier gepubliceerd.

Wob-verzoek iz locatie Alkmaar

Wob-verzoek dd 15 mei 2015 iinzake locatie Alkmaar. Dit verzoek is in behandeling genomen. Eventuele informatie die in het kader van dit verzoek openbaar wordt gemaakt, wordt ook hier gepubliceerd.

Wob-verzoek iz mogelijke vestiging opvanglocatie in gemeente Hardenberg

Wob-verzoek dd 26-3-2015 voor informatie over de mogelijke vestiging van een asielzoekerscentrum in de gemeente Hardenberg, locatie Heemserpoort. Dit verzoek is in behandeling genomen. Eventuele informatie die in het kader van dit verzoek openbaar wordt gemaakt, wordt ook hier gepubliceerd.

Wob-verzoek iz locatie Oranje

Wob-verzoek dd 13 maart 2015 inzake locatie Oranje.