Vrijwilligers COA: bedankt!

Van het begeleiden van huiswerk en sportactiviteiten tot het wegwijs maken in nieuwe omgeving. Van het geven van taalles tot het koken met bewoners. Of samen muziek maken. Bij het COA werken meer dan 1200 vrijwilligers.

Het COA kan niet bestaan zonder de vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor asielzoekers. Zij maken het verblijf van onze bewoners aangenaam. De inzet van onze vrijwilligers is onmisbaar. En dat is van onschatbare waarde!

In het kader van de Nationale Vrijwilligersdag zetten wij al onze vrijwilligers in het zonnetje. Met deze bedankvideo spreken wij onze waardering voor uit voor alle vrijwilligers die zich voor COA inzetten. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie inzet, tijd en enthousiasme!

Zelf vrijwilliger worden?

Vrijwilligers bij het COA maken kennis met verschillende culturen en werken met zowel laag- als hoogopgeleiden, jong en oud. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken op een asielzoekerscentrum veelzijdig en uitdagend. Wilt u uw talent, kennis en ervaring ter beschikking stellen en zo een bijdrage leveren aan de opvang van asielzoekers? Kijkt u dan bij onze vacatures of op de locatiepagina van een opvangcentrum bij u in de buurt.