Verhalen '25 jaar COA'

Het COA bestaat 1 juli 25 jaar. Op onze website vertellen (oud)medewerkers, (oud)bewoners en (oud)vrijwilligers over hun ervaringen. Mooie herinneringen, ontroerende gebeurtenissen. De eerste twee verhalen zijn nu gepubliceerd. 

Locatiemanager Jannet Boven (nu ebtl Hoogeveen) vertelt hoe zij 25 jaar geleden bewoner Mehran Pourmiri in azc Musselkanaal leerde kennen. Ze komen elkaar nog altijd tegen, inmiddels als samenwerkingspartners.

Anneke Sikkema begon haar COA-loopbaan in Vledder. Momenteel is ze lid van het COA-team van Records- en Datamanagement. Waarom voor haar driemaal is scheepsrecht voor haar loopbaan bij het COA opgaat, vertelt ze in haar verhaal.

De komende weken en maanden vullen we deze pagina met meer verhalen, interviews en vlogs. Op 1 juli verschijnt er ook de tijdlijn ‘25 jaar COA’.

Oproep

Hebt u als vrijwilliger bij het COA gewerkt. Of als oud-medewerker? Bent u een oud-bewoner? Ook uw verhalen zijn van harte welkom. Laat het ons weten per mail aan Pieter Kolff of Ronald Helder.