Umami nieuwe cateraar voor COA

Met de handtekeningen van lid van bestuur COA Janet Helder en directeur Marleen Flemings van Umami Catering is maandag 14 mei voor het COA een nieuwe samenwerking bekrachtigd.

Sinds mensenheugenis is de catering bij het COA ingevuld geweest door Sodexo. Vanaf juli 2017 heeft een Europese aanbesteding plaatsgevonden. Sodexo heeft hier niet op ingeschreven en (het Belgische) Umami is voor minimaal drie jaar geselecteerd als de nieuwe partner voor het COA. Uniek is dat dit de eerste keer is dat een Belgische partij een aanbesteding van het COA gegund krijgt.

Janet Helder ondertekende samen met Marleen Flemings, in aanwezigheid van directielid Hans Desmet van Umami en unitmanager Uitvoeringsprocessen & contracteigenaar Sjef Robroek van het COA.

Umami voorziet dagelijks naast een aantal penitentiaire inrichtingen eveneens meerdere locaties van Fedasil, onze Belgische collega’s, van maaltijden. De inschrijving van Umami is door het projectteam met hoge cijfers gewaardeerd. De eerste contacten in de uitvoering worden als constructief en prettig ervaren.