Jaarverslag COA gepubliceerd

Het jaarverslag 2012 van het COA met als titel ‘Nieuwe wegen’ is vrijdag 12 april op de website van het COA gepubliceerd.

Vorige week heeft voorzitter van het bestuur Jan-Kees Goet aan staatssecretaris Fred Teeven een printversie van het verslag overhandigd. De staatssecretaris gaf daarbij aan nieuwsgierig te zijn naar onder andere de in- en uitstroom en graag te willen lezen over de diversiteit van ons werk.

De titel

Voor de titel ‘Nieuwe wegen’ is gekozen vanwege de vele veranderingen die het COA doormaakt, zoals de reorganisatie ‘Anders werken’ en het verder intensiveren van de samenwerking in de keten. We vertellen over deze thema’s in het verslag. Maar uiteraard ook over ons dagelijks werk, de opvang van onze bewoners.

‘Clickable’

Evenals vorig jaar is het verslag via een ‘clickable systeem’ eenvoudig door te kijken en kan de lezer van hoofdstuk naar hoofdstuk ‘springen’.

In ‘Nieuwe wegen’ is het jaarverslag van de raad van toezicht wederom geïntegreerd.

Trigger

Relaties van het COA ontvangen deze week per post een ‘trigger’, inclusief een qr-code (een soort barcode die u met bijvoorbeeld uw mobiel kunt scannen waarna u bij het jaarverslag op de website uitkomt).

 

Lees meer over: