Hallo oud azc-Westerborker!

Het idee voor een reünie voor (oud) medewerkers van azc Westerbork is de afgelopen jaren vaak geopperd. Maar nu gaat het er echt van komen.

De organisatoren doen op de website van het COA een oproep: “Wij (Hans van der Veken, Teun Jan Kootstra-de Weerd, Alie Vos en Astrid Nieborg) hebben nog regelmatig contact en besloten de gok te wagen om een reünie te organiseren voor iedereen die (ooit eens) op het asielzoekerscentrum in Westerbork heeft gewerkt.”

Datum

We willen op vrijdag 11 mei vanaf 17.00 uur een reünie organiseren met een maaltijd en lol maken tot laat in de avond. De locatie is nog even afhankelijk van het aantal deelnemers, maar de reünie zal waarschijnlijk plaats vinden in De Ar in Westerbork.

Kosten

Voor €38,50 wordt je ontvangen met koffie/thee en wat lekkers, genieten we een uitgebreid buffet met onbeperkt eten en drinken en sluiten we de avond weer af met koffie of thee. Voor degenen die het echt heel gezellig vinden wordt nog een kroegentocht georganiseerd door Westerbork, dit laatste is op eigen kosten.

Belangstelling?

Heb je belangstelling? Laat dan uiterlijk 9 maart via de mail weten of je bij de reünie aanwezig wilt zijn. Stuur een mail aan Astrid Nieborg op het volgende mailadres: acnieborg@gmail.com.

Als je zelf nog namen van oud-medewerkers weet, liefst met mailadres, dan kun je deze op de lijst invullen. Wij zullen ook met hen contact opnemen over de reünie.