Brochures, nieuwsbrieven en relatiemagazine

Inhoud

VreemdelingenVisie februari 2020

In dit nummer van VreemdelingenVisie onder meer een verhaal van statushouder Sadeya Barakat die hard werkt aan haar integratie in Nederland. En een interview met verslavingsexpert Anne Dingemans over de begeleiding van verslaafde bewoners in het azc.

Lees meer »

Jubileumuitgave 25 jaar COA

In deze jubileumuitgave staan mooie verhalen over ’25 jaar COA’. Ook vind je hier een tijdlijn met de belangrijkste bijzonderheden en ontwikkelingen van het COA in de afgelopen 25 jaar.

Lees meer »

VreemdelingenVisie december 2019

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer artikelen over de bloeiende zelfwerkzaamheid in Budel en de groepsdiscussie 'Normen en waarden' voor bewoners in azc Assen.

Lees meer »

VreemdelingenVisie september 2019

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer een interview met ketenmarinier Cor de Lange over de aanpak van overlastgevers en een persoonlijk verhaal over de integratie van nareiziger en COA-medewerker Kamar Kabakibi.

Lees meer »

VreemdelingenVisie juli 2019

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer een interview met COA-bestuursvoorzitter Milo Schoenmaker en het persoonlijke verhaal van de Keniaanse Mary Wanjiku Gichuhi uit azc Echt.

Lees meer »