Brochures, nieuwsbrieven en relatiemagazine

Inhoud

VreemdelingenVisie september 2019

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer een interview met ketenmarinier Cor de Lange over de aanpak van overlastgevers en een persoonlijk verhaal over de integratie van nareiziger en COA-medewerker Kamar Kabakibi.

Lees meer »

VreemdelingenVisie juli 2019

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer een interview met COA-bestuursvoorzitter Milo Schoenmaker en het persoonlijke verhaal van de Keniaanse Mary Wanjiku Gichuhi uit azc Echt.

Lees meer »

VreemdelingenVisie april 2019

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer artikelen over de begeleiding van Eritrese asielzoekerskinderactiviteiten in het azc en het Buddy Project Hardenberg.

Lees meer »

VreemdelingenVisie februari 2019

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer: zorgvuldig handelen bij huiselijk geweld en kindermishandelinghoofddirecteur IND over afhandeling Kinderpardon en asielzoeker Gloria Clark over haar dromen.

Lees meer »

VreemdelingenVisie december 2018

VreemdelingenVisie is er voor iedereen die (beroepsmatig) betrokken is bij het werken met vreemdelingen. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en een abonnement is gratis. In dit nummer onder meer: Inspelen op onvoorspelbare asielinstroom en -uitstroom, een interview met vrijwilliger Truus Bulten-Wiltink en een filmpje over Sinterklaas in azc Overloon.  

 

Lees meer »